Hesabını görmek, kullanıcı adını değiştirmek ya da hesabını silmek için oyunda kullandığın Google veya Apple hesabıyla giriş yap.
Hesabını ve bütün skorlarını buradan giriş yapıp silebilir ya da oyunun ayarlarındaki "Hesabı sil" seçeneğini kullanabilirsin.
Misafir olarak oynadıysan hesabın yalnızca o cihazdadır; oyunun ayarlarından silebilirsin. Yardım için:
Diğer hesabını da bağlarsan iki yoldan da aynı hesaba girersin.
Hesabın, kullanıcı adın, bütün skorların ve bağlı girişlerin kalıcı olarak silinir. Bu geri alınamaz. Oyunlar bir sonraki açılışta yeni bir misafir hesapla başlar.